Meditační téma leden - únor 2024

12.01.2024 08:30

Pro období od 11.1.2024 15:27 do 09.02.2024 23:58

Uvědomuji si plně, že je nyní období zaměřit se na to, co je mým opravdovým  a hlavním smyslem mého života?

 Žiji svou vlastní Pravdu?

Zabývám se také tím, co je pro mne opravdu to pravé, dobré a podstatné? Anebo se nechávám jen vláčet či dokonce manipulovat  světem, hmotou, a jeho pravidly (ale také mnohými názory jen světsky laděných lidí) a podřizuji se jen světu a jeho požadavkům? 

Uvědomuji si, že by mělo být pro mne prioritní duchovní Poznání, a tedy hledání a poznávání NEJVYŠŠÍ PRAVDY?

Vnímám vědomě, že bych měl(a) více zviditelnit hlubší Podstatu svého bytí, tím pádem se s ní více spojovat (+očistit se od nánosů nižších balastů a špíny) projevovat Ji i v tomto hmotném světě?

Uplatňuji ve svém životě aspekty produchovňování všeho? Ať už se to týká vlastní duše, skutků, či také těla? Zviditelňuji  své Slunce směrem navenek (v tomto světě)?

Rozlišuji, nakolik je pro mne opravdu vhodné a prospěšné věnovat se záležitostem hmoty, světa a věcem této povahy tak, abych nezapomínal(a) na svůj pravý vnitřní (a duchovní) potenciál a Podstatu mé bytosti?

Uvědomuji si, že bych měl(a) žít tak, abych byl(a) v souladu na všech 4 rovinách (duchovní složka - jádro, duševní složka – mysl, emoční složka – pocity a prožitky, konkrétní zviditelněná složka – projevy ve hmotě)?  

Vnímám, že to, jak budu nyní vědomě žít  a projevovat se, že tím přispívám celé společnosti a světu?

Sestavila H.M.K.