Poznámka Hanky k prosincovým meditacím

05.12.2021 10:29

Tématické body tohoto novoluní se týkají znamení Střelce, v úseku Střelec - Beran (12:21 st. Střelce  pod-stupeň zn. Berana), v ČR dle postavení domů  ve 12 domě:

 

Střelec –  Cesty poznávání, zájem o vyšší, duchovní hodnoty, duchovní moudrost, hledání vyššího smyslu života…

Beran – objevení  a vědomí skutečného Já Jsem, individuální sebeprosazení, vlastní jedinečnost a z toho pramenící iniciace konání…

12 dům: intuitivní vnímání, schopnost vyciťování toho, co je a není správné, nalaďování se na  různé sféry a pocity…

 

Doplnění:

 

Sabiánský symbol tohoto novu: 12:21 (12 st) Střelec:

(Je třeba nějakým způsobem pochopit a vyjádřit tento symbol ve svém životě jistým pročištěním a uvědoměním si a aktivovat ho vlastním a jedinečným způsobem):

 

Minulost vdovy byla odhalena. Klíčová poznámka: Karma minulých činů v tom smyslu, v jakém zasahuje příležitosti, které jsou prezentovány v novém cyklu. Klíčové slovo: Retribuce - to je jak odplata, tak náhrada škody.  Výklad: Jasný.

 

Pozn. Tyto meditace jsou vypracovány dle aktuálního horoskopu novoluní, kdy konjunkce Slunce (Ducha, tvořivé zákl. energie) a Luny (nitra, cítění) v aktuálním znamení astrologicky (a symbolicky) představují největší možné spojení nitra (Luny) s Duchem (Sluncem) a tedy přináší poselství, na co je třeba se v tomto období zaměřit, aby došlo k většímu niternému propojení s vlastním vnitřním já - energetickým zdrojem člověka a tak k harmonii psyché (osobnosti) a Ducha. Tak také i tímto způsobem může člověk lépe naplnit svůj duchovní plán na této zemi a pomocí této meditace rozvinout nové uvědomění, které vede k očistě a novému pochopení.

H.K