CELOPLANETÁRNÍ MEDITACE

05.04.2020 04:45

Odkaz na originální stránku v sekci KALENDÁŘ AKCÍ:

 

Celoplanetární meditace

Vzhledem k tomu, že se kolem nás víří celý tento globální chaos, je naprosto nezbytné, abychom se my nositelé světla setkali v globální meditaci 4. 4. a s hlubokou, upřímnou láskou se spojili jako několik milionů světelných bodů, které se ukotví v energiích míru, harmonie, hojnosti, svobody, uzdravení a nejpozitivnější době  vzestupu, jaké si lze jen představit!

Není pochyb o tom, že všichni, kteří četli tuto zprávu, již věří a podporují sílu meditace jako nástroje duchovního růstu, uzdravení a projevu a to je chvályhodné.

Společně vytvoříme zázrak (pozn. Za zrak= mimo běžné vnímání zrakem) spojením se jako jedna mysl, jedno srdce v přesný okamžik spojení Jupiter / Pluto, což je 22:45 4. 4. východního standardního času (New York, Spojené státy) , pro ukotvení těchto vysokých vibračních energií a nasměrujte je pomocí vašeho cíleného zaměření do všech meditujících skupin na osvobození a uzdravení lidstva!


Evropa, Asie a Austrálie budou mít v okamžiku aktivace již 

5. dubna - neděle , což bude:

3:45 BST v Londýně,
4:45 hodin CEST v Paříži,Praze, Ostravě atd.
4:45 ráno v Káhiře,
10:45 CST v Taipei a Pekingu,
11:45 v JST v Tokiu a
12:45 hod. V Sydney.



Aby naše vizualizace a záměry byly stejné, budou všichni meditátoři během meditace používat následující pokyny :

 

 

 

POKYNY K MEDITACI

 


1. Použijte svou vlastní techniku, abyste se dostali do uvolněného stavu vědomí.


2. Projev svůj úmysl použít tuto meditaci jako nástroj k posunu
planety do nejoptimálnějšího rozpoložení a jako nástroj k úplnému odstranění koronaviru.


3. Vizualizujte sloup brilantního bílého světla vycházejícího od Boha( Kosmického centrálního slunce , apod.synonyma si každý může dosadit :o)) a poté distribuujte do všech galaxií v tomto vesmíru. Potom si představte, jak toto světlo vstupuje do naší sluneční soustavy a prochází všemi bytostmi Světla uvnitř naší sluneční soustavy a poté skrze všechny bytosti na planetě Zemi a také skrze vaše tělo do středu Země.

4. Vizualizujte toto Světlo, jak transmutuje všechny zbývající koronaviry na Zemi, dezinfikuje všechny infikované oblasti na planetě, uzdravuje všechny pacienty, odstraňuje veškerý strach  spojený s touto epidemií a obnovuje stabilitu.


5. Vizualizujte průběh událostí na planetě Zemi, která se posouvá do nejpozitivnějšího možného časového období , odklání se od všech epidemií, od všech válek, od veškeré globální nadvlády. Vizualizujte bílé, růžové, modré a zlaté Světlo, které léčí všechny nerovnosti, vymazává veškerou chudobu a přináší hojnost celému lidstvu. Představte si nový velký kosmický cyklus začátku věku Vodnáře, který přinese čisté Světlo, Lásku a Štěstí všem bytostem na Zemi.

 

 

 



Udělejme to bez ohledu na to, v jaké denní době spadá tato meditace do vaší časové zóny. Je to jen 20 MINUT, které mohou změnit celý osud naší planety!

Děkuji za sdílení dalším