Pozvánka

02.10.2013 20:53

Vážení přátelé je naši milou povinností upozornit vás na probíhající výstavu krásných meditačních fotoobrazů. 

Více pozvánka samotné autorky Hanky Marie:

 

Milí přátelé, zvu vás na výstavu meditačních fotoobrazů (odkaz níže). Snad částečně splním přání některých mých přátel, kteří mne stále nabádali k uspořádání výstavy (ve hmotné podobě), která by však pro mne byla značně finančně náročná (rámy, tisky atd.), rozhodla jsem tak se pro jednodušší řešení - uspořádat výstavu na internetu.

Pokud se vám některý obraz zalíbí, napište mi na mail a pošlu vám jej (bez graf. rámku) nezkomprimovaný k dalším úpravám, tiskům a pod. , nekopírujte si prosím tyto zkomprimované obrazy. Děkuji za pochopení.

Tvorba fotoobrazů je současně i meditací, kdy se duše nalaďuje na vyšší "Proud Energie", který ji vede, čistí, duše se tak otevírá "vyšším sférám Ducha" či "nebe", tento proces je vyjádřen scénkou obrazu, který vystihuje daný moment napojení se a téma, které je řešeno, se otiskuje do obrázku (v názvu). Popis tvorby obrazů najdete na blogu v sekci RUBRIKY - FOTOOBRAZY- (úvod Fotoobrazy).
Hudební doprovod třeba zde (otevři v novém okně) https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_O3QH5C_-2k (Deva Premal-Aad Guray; či: https://www.youtube.com/watch?v=s-dRyzwv2jw (Gaté Gaté Mantra Deva Premal, from Love is Space) Posílám také jednu příjemnou mp3 v příloze: Patrick Bernard - Maha Mantra (Sahasrara).
Jste srdečně vítáni a nechť se vám tu líbí:

VÝSTAVA FOTOOBRAZŮ:

www.spisyksebepoznani.wz.cz/fotoobrazy.html

S pozdravem a přáním všeho Dobrého...
HMK - Hana Marie Kupková