Poznámka Hanky k listopadovým meditacím

27.10.2022 21:37

Tématické body tohoto novoluní se týkají znamení Štíra, v úseku Štír - Štír (02:00 st. Štíra  pod-stupeň zn. Štíra, v ČR dle postavení domů  v 9 domě (těsně před MC dle Regiomontanova systému domů):

 

Štír – jít do hloubky, emoční prožitek, cítění, emoční, společná  práce, zkoumání, bádání, transformace, emoční proměna…

9 dům -  hledání Pravdy, duchovní cesta, poznávání , vnímání něčeho vyššího…

MC – zviditelnění se, projevení se ve společnosti, navenek…

  

Doplnění:

Sabiánský symbol tohoto novu: 02:00 (3 st.) Štíra

(Je třeba nějakým způsobem pochopit a vyjádřit tento symbol ve svém životě jistým pročištěním a uvědoměním si a aktivovat ho vlastním a jedinečným způsobem):

 

2 - 3 Štíra:

  Stavební četa na malé vesnici zahrnuje v sobě sousedskou spolupráci.

  Klíčová poznámka: Pocit společenství demonstrovaný v základní společné snaze.

  Klíčové slovo: Kooperace. Výklad: Lidé na malé vesnici si vzájemně pomáhají

  stavět svoje domy. Je to pocit sounáležitosti ve smyslu sousedské pomoci.

 

Pozn. Tyto meditace jsou vypracovány dle aktuálního horoskopu novoluní, kdy konjunkce Slunce (Ducha, tvořivé zákl. energie) a Luny (nitra, cítění) v aktuálním znamení astrologicky (a symbolicky) představují největší možné spojení nitra (Luny) s Duchem (Sluncem) a tedy přináší poselství, na co je třeba se v tomto období zaměřit, aby došlo k většímu niternému propojení s vlastním vnitřním já - energetickým zdrojem člověka a tak k harmonii psyché (osobnosti) a Ducha. Tak také i tímto způsobem může člověk lépe naplnit svůj duchovní plán na této zemi a pomocí této meditace rozvinout nové uvědomění, které vede k očistě a novému pochopení.

H.K